Fiscalon

Inhoud bewerken

Gratis Vastgoed Adviesgesprek

Benieuwd welke vastgoed strategie het beste past voor jouw vennootschap zonder tijd te verspillen?

Vraag een 10-minuten adviesgesprek aan met fiscaal adviseur Gunter Vanhasbroeck en krijg meteen een antwoord op je vastgoed vragen.
 
Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Als je meer wilt weten kunnen we achteraf een langere meeting inplannen voor alle details.

Vastgoedadvies

Gaandeweg hebben we, naast onze generalistische fiscale aanpak, tevens een expertise ontwikkeld inzake vastgoedfiscaliteit.  Gezien vastgoed een investering is met stabiele winstverwachtingen op middellange en lange termijn en best gesmaakt wordt bij de meeste bedrijfsleiders hebben wij een aantal technieken ontwikkeld waarbij vastgoedinvesteringen fiscaal en financieel worden geoptimaliseerd.

pexels-oleksandr-pidvalnyi-7599735
vastgoedadvies
Vastgoed

Vastgoedadvies op maat

Vertrekkende vanuit uw vastgoedbehoeften- of wensen op korte, middellange en lange termijn werken we een op maat geschreven plan uit waarbij zowel de financiering van vastgoed als de minst belaste weg voor het investeren in vastgoed op uw maat en volgens uw behoeften wordt uitgewerkt.  Na het uitwerken van een plan, dat we uitgebreid met u bespreken en finetunen waar nodig, zorgen we de volledige implementatie ervan.  En daarna zorgen we voor een correcte juridische en fiscale opvolging van de gekozen strategie.

YOUTUBE

Slechts 6% Belasting als Ondernemer?

Onbekende Vastgoed Financieringstechniek voor Vennootschappen.