Fiscalon

Inhoud bewerken

Gratis Vastgoed Adviesgesprek

Benieuwd welke vastgoed strategie het beste past voor jouw vennootschap zonder tijd te verspillen?

Vraag een 10-minuten adviesgesprek aan met fiscaal adviseur Gunter Vanhasbroeck en krijg meteen een antwoord op je vastgoed vragen.
 
Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Als je meer wilt weten kunnen we achteraf een langere meeting inplannen voor alle details.

Startersbegeleiding

Heeft u plannen om een eigen zaak te starten dan gaan we samen met u op zoek naar de juiste juridische en fiscale structuur (eenmanszaak of vennootschap).

pexels-thisisengineering-3862365
startersbegeleiding
startersbegeleiding

Eenmanszaak

Is een eenmanszaak voor u de beste optie dan zorgen wij voor de inschrijving in de KBO, de aanvraag van een BTW nummer en de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds.

startersbegeleiding

Vennootschap

Indien een vennootschap de beste optie voor u is dan stellen we samen met u het financieel plan op.  Dat financieel plan is een budget voor de eerste 3 boekjaren om op die manier te bepalen of de zaak levensvatbaar is en hoeveel startkapitaal best wordt ingebracht.

Indien het financieel plan positief uitdraait geven we alle gegevens welke uw notaris nodig heeft om de oprichtingsakte te verlijden aan hem/haar door.

Na het verlijden van de oprichtingsakte zorgen wij voor de inschrijving in de KBO, de aanvraag van een BTW nummer, de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds en sociaal secretariaat en brengen we de verplichte UBO-registratie in orde.

Wij coördineren heel het oprichtingsproces van A-Z en verduidelijken aan u elke stap die we zetten.