Fiscalon

Inhoud bewerken

Gratis Vastgoed Adviesgesprek

Benieuwd welke vastgoed strategie het beste past voor jouw vennootschap zonder tijd te verspillen?

Vraag een 10-minuten adviesgesprek aan met fiscaal adviseur Gunter Vanhasbroeck en krijg meteen een antwoord op je vastgoed vragen.
 
Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Als je meer wilt weten kunnen we achteraf een langere meeting inplannen voor alle details.

Fiscaliteit

Fiscale optimalisatie is niet meteen het meest sexy begrip, maar wel een absolute must om uw vermogen zo snel mogelijk te laten aangroeien. Als ondernemer jaagt u misschien wel een droom na, maar u wenst er toch vooral goed van te kunnen leven.

pexels-liza-summer-6347901
fiscaliteit
vermogensopbouw

Fiscaalvriendelijk ondernemen

We leven allemaal gemiddeld 20 jaar langer dan vroeger, dus moeten we zorgen dat ons vermogen groot genoeg is om na onze loopbaan nog op een kwalitatieve manier verder te kunnen genieten. Daarom begeleidt Fiscalon u vanaf dag 1 om dat vermogen zo fiscaalvriendelijk mogelijk op te bouwen.  We moeten immers op het moment dat het geld wordt verdiend zo veel mogelijk aan vermogensopbouw denken en er naar handelen.

optimaal advies

Fiscaal optimaal

Fiscalon zorgt voor:

Daarnaast werken we fiscaal advies op maat uit waar we vanuit de specifieke situatie van de klant (en zijn wensen en verwachtingen) voorstellen formuleren in o.a. het domein van de vastgoedfiscaliteit en successieplanning.

pexels-cottonbro-studio-3943723
pexels-andrea-piacquadio-761977
bijscholing

Fiscaal up-to-date

Fiscaliteit is steevast een ingewikkelde materie. Daarom scholen de belastingadviseurs van Fiscalon zich permanent bij. Zo bent u steeds zeker dat u advies krijgt dat gebaseerd is op de meest recente fiscale wetgeving.